Tuhkhall lehelind-vint
CAPACETINHO-DO-OCO-DO-PAU (NII TUNTUD BRASIILIAS)
Microspingus cinereus
Tuhkhall võsasidistaja on väike lind, keda näeb harva. Brasiilias tuntakse teda ka nimedega capacetinho-cinza ja andorinha-do-oco-de-pau, . Ta on umbes 5 tolli pikk ning tema pea, selg, tiivad ja saba pealispind on kahvatuhallid; kurk ja tiivad on veidi tumedamad. Küljed on helehallid, hoosuled pealt kahvatuhallid ja alt mustad. Rind, kõht, sabaalune ja saba sisekülg on valged ning silma vikerkest punakaspruun.
Ta toitub põõsaste vahelt püütud putukatest, kuid sööb ka taimset toitu. Avatud maastike liigina on ta vähe uuritud. Teda peetakse üleilmselt ohustatuks rohumaade elupaikade kadumise ning Brasiilia cerrado'de asendamise tõttu heintaimede ja teiste invasiivsete liikidega.
Tema sigimisharjumusi tuntakse vähe. Ta elutseb Brasiilia cerrado'des ja heitlehistes metsades, kus tema levik on lokaalne ja hõre. Teda leidub Brasiilia keskosas 1969–3938 jala kõrgusel Mato Grosso, Goiás, Minas Geraisi, Espírito Santo ja São Paulo osariigis.